Man-fre: 10 – 18 • Lør: 10-17

Sommerens heteste nyheter fra Moncler

Vi elsker sommeren. Ikke bare fordi solen danser muntert over Tønsberg Torv igjen, men fordi det bugner av nyheter i butikken. Noe av det mest spennende vi har fått inn er Moncler sin nye sommerkolleksjon. Og for en kolleksjon det er!

Ingen lager mote som Moncler

I flere tiår har Moncler laget helt unike klær. Helt siden 80-tallet da de ikoniske jakkene preget motebildet har Moncler stadig utviklet seg og sprengt grenser. De siste årene har de satset mer og mer på fashion. Med vårens kolleksjon er de tilbake til det de kan best – fantastiske klær med særpreg og kvalitet. Gled deg til å prøve dem hos oss.

Oppsiktsvekkende, ikonisk og trendy

Helt siden starten har Moncler båret sin logo med stolthet. Det kommer du også til å gjøre, uansett hva slags type plagg du faller for. 

Enten du vil ha full habitt fra Moncler eller trenger sko, jakke, genser, shorts, t-skjorte eller caps så finner du dette og enda litt til her hos oss.

Gjør deg klar til vår hos Vidars

Vi tør påstå at livet blir bedre i klær fra Moncler, og gleder oss til å vise deg den flotte kolleksjonen. Hvis du likevel har lyst til å se på og prøve noe annet, så er du selvfølgelig velkommen til det. Her på Tønsberg Torv finner du 2 etasjer med fantastisk herremote. Hos oss nyter du godt av personlig service av ypperste klasse. Velkommen innom, vi gleder oss til å se deg.