Select Page

Se årets nyheter fra Parajumpers

Årets kolleksjon fra Parajumpers har ankommet butikken, og for en fantastisk kolleksjon det er. Kom innom og ta en titt. Da vil du raskt forstå hvorfor Parajumpers har blitt så populære blant menn i alle aldre.

En allsidig og populær favoritt

Å bli glad i Parajumpers er lett. I nesten 10 år har vi solgt de populære ytterplaggene. Kundene er strålende fornøyde og flere er i disse dager innom og kjøper sin tredje eller fjerde jakke. Årets Parajumpers kommer i flere og sprekere farger enn tidligere. Svært populære Ugo får du i oransje, rød, mørkeblå og blå. Tar du turen innom hos oss på Tønsberg Torv hjelper vi deg med å finne den som passer deg best.

Se våre Parajumpers vester

Som du kanskje har fått med deg kommer vest til å bli svært populært i år. Derfor har Parajumpers inkludert vester i årets kolleksjon. Selvsagt er også vestene stilige, moderne og lette å bli glad i. Vi har røde og mørkeblå vester inne, gled deg til å prøve dem på.

Vidars kler Tønsberg!

Tar du turen innom kan du se mer enn det store utvalget jakker og vester fra Parajumpers. Du får oppleve kleshandel som det skal være – personlig, proft og presist. Velkommen til en hyggelig handel. Vi gleder oss til å se deg.