Man-fre: 10 – 18 • Lør: 10-17

Dondup – endelig i Tønsberg. Kun hos Vidars.

Gled dere, Tønsberg. Vi er stolte av å presentere Dondup. Et herlig italiensk brand for deg med sansen for mote. Gutta som har vært innom elsker stilen, kom innom og ta en titt du også.

Dette er Dondup

Dondup er et italiensk motehus som helt siden starten har vært preget av innovasjon og skaperkraft. Samtidig står de for en moderne, tidløs stil. Nettopp denne kombinasjonen er en av grunnene til deres enorme popularitet. Dondup har hatt en fantastisk utvikling og er nå den raskest voksende nyheten når det gjelder jeans og chinos.

Moderne, stilfullt og populært

Selv om Dondup er mest kjent for jeans, har de et stort utvalg andre typer bukser i kolleksjonen. Det betyr at du finner alt fra denim til klassiske chinos og mer formelle bukser – alle med herlig passform. Disse buksene får bein å gå på, så fort deg innom og sikre deg et par.

Gjennomført stil til 10 i stil

Blant alt vi har fått inn fra Dondup, finner du mer enn 10 forskjellige bukse-styles, 3 varianter av shorts og en mengde overdeler. I butikken finner du nå bukser, t-skjorter, gensere, caps og mye mer. Likevel bør en advarsel være på plass. Når du har oppdaget Dondup er det lett å forlate butikken med ett plagg eller to mer enn du hadde planlagt.

Velkommen til Vidars

Tilbakemeldingene har så langt vært ekstremt gode. Vi håper du liker kolleksjonen like mye som oss og alle andre som har vært innom og handlet. Vi gleder oss uansett til å vise deg den. Kom innom for en hyggelig og inspirerende handel. Vi ses.